Aliciagirl Oğlumun burnu felaket tıkalı çokta akıyor başka birşeyi yok şükür dünden beri düzgün uyumadı 2 yasında bende internette gördüm 1 soğanı kabuğuyla bölüp baş ucuna koydum iyi geliyormuş deneyen var mı bu gece güzel uyusun o bana yeter üzülüyorum
Nilunas Aliciagirl gece yatarken buhar makinesinin içine bebe vicksi damlatıyordum. bazende burnunun ucuna sürüyorum vicksi hemen iyi geliyor. İnşallah soğan da iyi gelir
mayalbbk Aliciagirl Bitane damla var canım adını hatırlamıyorum şuan bile kullanıyorum bizde 11 aylığız aynı şekildeyiz onu damlatıyorsun yakasına yatağına mentol gibi bebekler için çok rahat ediyor efsane bir etkisi var tavsiye ederim 78 TL mi ne eczaneler bilir zaten
Minikkkuss Bende denedim çok işe yarıyor hatta elinizde karanfil varsa onu da batırın soğanlara öyle daha çok fayda ediyormuş
Minnakelifim mayalbbk bende kullanıyorum o damladan cold mix ismi bana bi kaç saat sonra çok kotu kokmaya başlıyor. Bas ağrısı yapıyor bende
Minnakelifim Aliciagirl kekik yağı alın zeytinyağı ile karıştırıp ayak tabanına sürün çorap giydirin o da çok iyi geliyor geçmiş olsun benim kızımda hasta ben böyle yaptim
AnnaKarenina_ Aliciagirl mükemmel bi zamanlama horul horul burnu rahat değil kötü kokmuyor mu yanma vs yapmıyor dimi başımızdan biraz uzağa koydak olur mu
Aliciagirl AnnaKarenina_ ya az önce uyandı gözünü ovaladı agladı 🤣🤣 götürdüm mutfağa koydum çocuğun uykusunun içine ettim ağlamak istiyorum
minikkkmercimek Soğanı ortadan ikiye kesin ama kabukları da kalsın kesilen yere 5-10 karanfil takın mükemmel gelecektir
minikkkmercimek Muhtemel geniz akıntısı da vardır ıhlamur Melisa papatya birer tutam cezveye atın kaynatın ocaktan alın çıkan buharı bebişe biraz koklatın solusun o buharı çok dikkatli bi şekilde üst solunum yolları mük 💃🏻💃🏻
Balkupum2505 Aliciagirl birde soganin ortasina 3 5 tane karanfil sapla bize cok cok iyi geliyo nefesimiz aciliyo bizim bile
Ahtats Aliciagirl kış geldi malum çocuklar hep hasta oluyor bende sürekli koyuyorum hasta olduğunda sarımsak tek başına tehlikeli ama soğan gerçek bir mucize