yummymummyyy Kızlar iyi akşamlar.. kozmonot mont öneriniz var mı bulmakta zorlanıyorum :( bir de haziran doğumlu bebeğime 3-6 aylık mı alayım 6-9 aylık mı ?
Yamanikomm yummymummyyy erhaba bende pançonun en meşhur modeli var 6-12 ay patikli eldivenli iki kere kullandım illa sıfır almam derseniz resim atabilirim uyguna vericem bende
[silindi] yummymummyyy 6-9 tüm kışı geçirmenizi sağlar. önerim açık ara mango astronot tulumdur. cok fazla aldım ve en rahatı buydu hem giydirmesi çok kolay hem de hareket kabiliyetini engellemiyor ve hiç üşütmüyor.
Minaberil Bizde 2 haziran doğumluyuz hm den 6-9 aldık giymeye başladık bile çok memnunuz büyük geliyor tabi ama soğuklara kadar anca doldurur içini 🤓
Minaberil yummymummyyy https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0796698002.html Bu modelden bizimkini bulamadım maalesef
Eren16 Bebeğim ocak doğumlu sizce astronot mu almalıyım yoksa normal kısa mi. Kaç aylık olmalı bir de
Flapjack yummymummyyy merhaba elimde gap marka 0-6 ay patikli astronot mont var. Henüz dolaba koymadim fırsat bulamadım. Düşünürseniz yardımcı olabilirim. Çok az giyebildik o da doktordan doktora. tertemiz bir ürün 😊