MevaninMelegi 2,5 aylık kızımın kakası hafif kanlı ve mukuslu alerji belirtisimidir doğduğundan beri farklı bişey yemedim alerji sonradanda oluşabilir mi ?
Binnazozcann MevaninMelegi genelde süt süt ürünleri hesaplıyorlar canım ilk etapta test yaptır hastanede kaka da gizli kan arıyorlar bizde alerjimiz olduğunu o kadar üstüne düşmeme rağmen olduğum yerdeki çocuk doktorların ilgisizligyle 4 ay sonra alerji doktoruna giderek besin alerjisi olduğunu anladik
Mehmetcan MevaninMelegi 4 gün önce benim oglumdada aynısı oldu kaka testi verdik giardiar paraziti olmuş dedi doktor bence hemen sizde doktora basvurun
MevaninMelegi Binnazozcann aslında farklı bişey yemedim geçen haftadan biraz üşütmüştü kakası yeşil renkte o yüzdende olabilirmi acaba
Binnazozcann MevaninMelegi farklidan ziyade süt yoğurt peynir et yumurta mesela tek başına mukus alerji belirtisi değil geçmeyen mukus da araştırılmalı sebebi kan da varsa alerjiden diyor doktorlar bi çocuk doktoruna gidin duruma gore size alerji doktorlarına sevk ederler
RuzgarMommys Sonradan olur evet başka belirtiler de olmuştu farledilmemiştir kan varsa artık ilerlemiştir