1ipeknisa Kızlar dudağım kızardı sanırım uçuk çıkaracağım doğal olarak ne önerirsiniz ama kesinliği olan bisey istiyorum yaptım ve geçti dediğiniz bisey var mı ne olur 2 gündür bebeğime mesafe koydum 😔
Ece__ 1ipeknisa sarımsak ezip suyunu sürebilirsiniz, çıkmadan geçirir mi bilmiyorum ama çıkınca bunu yapınca hemen kabuk bağlıyor bende
Gokcemcelik 1ipeknisa çay ağacı kremi iyi geliyor diye biliyorum . Bi arkadaşımın surekli çıkardı hep sürerdi hemen geçerdi
anataraf1leoparbenim 1ipeknisa tahta kaşığın arkasını ocakta yakarak ısıtın sonra elinizle ısısını kontrol edin derinizi yakmayacak ama biraz ürpereceginiz bi kıvamda olması lazım o hemen geçirir 👍 onu ucuk çıkacak yere bastıracaksınız
1ipeknisa Sweetmama birkaç gün deneyeyim mi yoksa Bi defa yeterli mi ? hemen şimdi deneyim de ya uçuk henüz çıkmadı ama hep böyledir önce kızarır. Sonra şişip yara olur daha önce çıkmıyordu hamilelikten once çıkmıştı şimdi lk defa çıktı kurtulamıyorum Bi türlü ne tetikliyor acaba 😔
1ipeknisa Gokcemcelik evet ya çok fena bisey Bi tane de çıksa razıyım sıra sıra çıkıyor bazen artık sinyal veriyo kızarıklık oluyo önlem almaya çalışıyorum şimdi emziriyorum süte geçer diye doğal biseyler denemek istedim
Ronesans Dayanabileceğiniz sıcaklıkta tahta veya metal kaşık değdirin soğuyana kadar. Doktor bi arkadaşımın tavsiyesiydi.