Birkullanicii98 Çok utanıyorum bunu sorarken kızlar tuvaleti temizlerken gözüme kakali su kaçtı elllerimi temizleyip gözümu falan yıkamak 1,2 dakika gözümde kirli suyun kalmasına neden oldu bişey olur mu lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
DarkSwan Birkullanicii98 😀 3 dakika önce katılıp kakalı suyla yüzünüzü yıkadığınızı söylemeniz bir garip. Sifona basıp öyle temizleseydiniz belki kakalı su yüzünüze gelmezdi. ☺️
Sgnnn Birkullanicii98 bebeğinizi emziriyorsanız sütünüzden 1 2 damla damlatın doğal antibiyotik sonuçta
1Prensessannesii Birkullanicii98 canim bence git bı soğan dogra keskin olmayan bir bıçakla doğra ki acısı daha çok çıkıyor öyle yaklastir gözlerini yaksın iyice temizleyin bişey olmaz merak etme Allah’ım izniyle
Birkullanicii98 Çok korkuyorum aşırı titizlik hastası olduğum için mi başıma geliyor bunlar deliricem 😢😢
Birkullanicii98 DarkSwan alaturka tuvalet klozet değil koydeyim annemlerde postu açmak için hesabı açtım o yüzden 3 dakika önce yazıyor normal olarak
1Prensessannesii DarkSwan kakali su diyip durma kız okudukça krize girdim hahahahaha hanımefendi de ne kibarmis kakali su diyo hahahaha ayyy ne şekeriniz😂
Sybabys Birkullanicii98 bir şey olcağını sanmıyorum bol su sabun ile yıkasaydınız yuzunuzu. Suan ıcın baska yapacak bişi yok sonucta
DarkSwan Birkullanicii98 Anladım. Yani yanlış anlamayın ama bu kadar saçma sapan sorularda sormayın yaa. Elini yüzünü güzelce yıka, bir duşa gir olmadı tertemiz olur. Geçmiş olsun.
Sybabys Birkullanicii98 hepimizin gözüne bi şekilde pis su vs gelmiştir baska sekillerde bunkadar pimpirikli olmayın
Birkullanicii98 DarkSwan teşekkür ederim enfeksiyonla savaşıyorum rahatsızligim var kusura bakmayın hassasım bu yüzden bu konuda Allah razı olsun 🙏
anataraf1leoparbenim Bok bişey yapar mı bilmem ana 1 hafta önce ben lavabo ozonlarken suyu açtım durulama sırasında gözüme ozon sıçradı çok yandı direk gözlerimi kapattım zaten sonra çay bardağına kaynamış ılımış su olur çaydanlığın dibinde onu çay bardağına koyarak göz banyosu yaptırdım gözlerime göz banyosunu detaylı YouTube den öğrenebilirsin geçti şükür yanma devam etseydi acile gidecektim
Birkullanicii98 @“Devana_42”#p22561611gecmis olsun bacım ben çeşme suyuyla yıkadım gözümün içini canım korkuyorum şahsen çok tepki verildi ama enfeksiyonla savaşıyorum rahatsızligim var inanki dünya başıma yıkıldı
anataraf1leoparbenim Birkullanicii98 ağlayın ağlamak da gözlerinizi göz pınarınızı sinüslerinde kadar temizler bi soğan doğrayın soğanın gözlerinizi yakmasına izin verin tertemiz olacaktır
Birkullanicii98 Sgnnn emzirmiyorum kuzum bebeğim bir buçuk yaşında meme reddi yüzünden beni emmedi doğduğundan beri malesef 😔
Birkullanicii98 anataraf1leoparbenim çok sağolun ya Allah razı olsun ciddiye alıp cevap verdiğiniz için 🙏
anataraf1leoparbenim Birkullanicii98 burada insanlar bi tuhaf herkesin önceliği derdi farklı olabilir siz aldırış etmeyin
Birkullanicii98 anataraf1leoparbenim teşekkür ederim böyle biseyle vaktinizi çaldığım içinde kusura bakmayın lütfen