Bi_melek_annesi16 Kızım sulu yemek çorba yemiyor artık 23 aylık sadece plav patates kızartması gibi şeyler yiyor ne yapabilirim kızlar fikir verin 😔
1defnem Bi_melek_annesi16 Çorbaya alıştırmak için çorbanın içine biraz ekmek atmayı deneyebilirsiniz zamanla alışır 🙏🏻
Prensesim-ipek Bi_melek_annesi16 ya benimde aynı 19 aylık eskiden yerdi sıvı tarzda şimdi bir kaşık alıp bırakıyor asla sulu çorba muhallebi tarzı yemiyor ve karnı doymuyor niye böyle oldu bilmiyorum yediği şeyde yok az az tirtikliyor o kadar yine bı çorba içirip doydu diyordum ama şimdi oda yok çok üzülüyorum bende 😔
fatma_6141 Bi_melek_annesi16 merhaba düzeldimi aynı durumdayım lütfen cevap yazın sulu yemek asla yemiyor
TalentedMom Bi_melek_annesi16 benim de oğlum 3 yaşında asla çorba sulu yemek vs yemiyor pilavla yoğurt sade mantı ve makarna yiyor arada patates sadece o kadar
fatma_6141 Prensesim-ipek merhaaba düzeldimi aynı durumdayız sulu yemek yemiyor neler yaptınız kafama cok takıyorum
Prensesim-ipek fatma_6141 merhaba şuan 25 aylık oldu eskiye göre daha iyi acıkınca bı şekilde yiyor amayemek seçme devam ediyor tabi sevdiği şeyler ve çorbalar olursa yer galiba dönemsel olarak red ediyor bazı aylarda extra bişey yapmadım meyve yiyordu onu verdim falan
TalentedMom Fatma22 ara ara oluyor tabi hele ki çorbadan nefret ediyor asla içmez bebekken çok yedirdim bıktı mı bilmem