Nsrn1 Kızlar aranızda bebeğine otribebe kullanan var mı acaba? Eşim grip olmuştu bebeğime de bulaştı çocuğun burnu komple tıkalı emerken falan çok zorlanıyor uyuyamıyor tıkanıklıktan. Otribebe kullandınız mı faydasını gördünüz mü?
mysa2 Nsrn1 ben kullanıyorum hala 1.5 aylık bebeğim sabahları tıkanıyor çekiyorum öyle rahatlıyor bence kullanın ve sık sık emzirin
Cemre_-53 Nsrn1 bende kullandım güzel urun bebeginizi günde üç dört kere burun temizlenmesi lazm rahatlamalari için ve rahat uyuyamazlar emerken de güzel ememezler korkmayın yan etkisi yk ;)
Nsrn1 mysa2 zaten zor nefes aldığı için en fazla 9-10 dk emebiliyor ben de neredeyse her saat başı emziriyorum. 2 kez serum sıkıp çektim biraz rahatladı uyudu çok şükür. Biraz uyusa dinlense rahatlayacak
Nsrn1 Cemre_-53 şimdi boğazındaki balgamı öksürtüp attırmam lazım buhar banyosu yaptıracağım uyansın da 🥹
MinnakPanda Nsrn1 canım mutlaka burnunu açman lazım. Ciğerlere inerse mukus daha kotu olur Allah korusun o yüzdem günde 3 4 kez çek mutlaka. Emzirmeden önce çekersen iyi emer. Tuzlu su damlat çek. Yada akiyorsa burnu damlatmadanda cekebilirsin
mysa2 Nsrn1 ya çok zorlama sadece burun içine zarar verme başka yöntemlerde varda ben yapamam onu bana bu kolay geliyor bebeğimde rahatlatıyor zaten doktor demişti zamanındada ne bileyim kullanıyorum valla birde uçlar çok pahalı trendyolda indirimli takip edersin bilgin olsun 😊
MinnakPanda mysa2 Uçları ben yıkayıp tekrar kullanıyorum. Zaten steril bişey değil. Hiç sıkıntı olmuyor. Süngeri eskiyene kadar gider
mysa2 MinnakPanda işte birkaç kez anca kullanıyorsunuz 10 tane uc sonuçta illaki almanız gerekcek . Ben dün eczande otribebe sordum 10 tanesine 60 tl dedi sonra farklı muadil marka aldım trendyoldan 30 tanesine 85 verdim bugün de teslim edildi kargo ve otribebeden farkı yoktu güzeldi yumusaktı 🙂
MinnakPanda mysa2 Yok artk ya iyice abartmışlar. 10 tanesi 60 TL neee. Tanesi 6 TL mi yani. İyice abarttilar
mysa2 MinnakPanda valla dun sordum gerçekten 60 tl isterseniz getirtelim dedi kalsın dedim sonra internetten x marka aldım 30 tane kargo ücreti ödemim zaten lazım olur diye 85 verdim hızlı teslimatı bugünde elimde oldu 😀😀