Ormanmeyveli Ev işlerinizi mi yapıyorsunuz yoksa uzanıp dinleniyor musunuz? Off evimi 💩 götürüyor😣Bu şekilde dinlenemiyorum
Yildiz52 Ormanmeyveli sizin bebeğiniz daha çok küçük sanırım öyle olması normal. Benim oğlum 4 yaşında sabahtan öğlene kadar kreşte olduğu için hiçbir isim kalmıyor yemeğimde vardi sadece çorba yaptim bugün şuan uyuyor bende uyusam iyi ama uyuyamıyorum uzanıp TV tlf takılıyorum ☺️
Aysegul93 Ormanmeyveli 8 aylık sabah uykusunda kahvaltı dinlenme öğleden sonra uykusunda ev işi yemek
BGTB20 Ormanmeyveli o uyumadan hem oyun oynatarak bir yandan topluyorum bir yandan supuruyorum hızlıca o uyuyunca da kendime vakit ayırıyorum
tazeanneyimm Bir uyuduğunda yemek yiyorum, bir uyuduğunda uyuyorum. Bazen de yemek yapıyorum 😂 birkaç çeşit yapıp atıyorum dolaba, bir hafta yiyoruz 😄 evin işini de eşim işten gelince birlikte yapıyoruz
Nilunas Ormanmeyveli ben tam suan anne saati yapıyorum sadece salonu temizleyebildim sabah 7 den beri bu saati bekliyordum yapacak bir şey yok 😂beklesin ev
annesiyavrusu_ Ormanmeyveli gönül dinlenmek istiyor ama vakit yok ev dağınık olunca uyuyamıyorum o yüzden hiç dinlenemiyorum
tosbikannesiiiiiii Ormanmeyveli benim evimde aynı şekilde bebeğim 3.5 aylık çok rahatsız oluyorum evin kirli olmasından ama bebişim müsaade etmiyor