Lalinn Kızlar selam,3 aylık kız bebek anneleri sizlere soruyorum bebeğinizin kilosu ve boyu kaç acaba? Bizim doktorumuz bizim kilomuzu az buluyor:( Lütfen aynı ayda ve cinsiyette anneler yazsın
Dondurmalikahve Lalinn Nadiren de olsa bazı toplu bebek istiyor sizin bebeğinizin boyu kilosu ne kadar ne ile besleniyor onu yazar mısınız. Mesela burada 3 aylık 8 kilo Bir çocuk bile bulabilirsiniz ya da 3 aylık 5 kilo çocuk da bulabilirsiniz tamamen bebeğe göre değişebiliyor Bir de doğum kilosuna göre de değişebiliyor
Ozlembahoz123 Lalinn 4aylik 18 6kiloyuz boy 62 ama bu ay almadı belli oluyor ek gıdaya başlayı düşünüyorum mama içmiyor
laliko35 Lalinn kızım 3600 doğdu çocuk doktorumuz bebeklerin her ay ortalam 600 gram la 1 kilo arasında almış olması gerektiğini söylerdi doğum kilosu baz alındığında normalse korkmayın bizim kızımız 3 ay kontrolunda 6500 kiloydu
Lalinn Dondurmalikahve evet haklısınız benim kızım 3400 doğdu şuanda 5400 boyu 61 cm sadece anne sütüyle besleniyor hiç mama içmedi.Ama doktoru hergün 30 gr alması gerekirken bu hesaba göre hergün 20 gr almış dedi.Üzüldüm ben de.
hilalhanim Lalinn evet ve atakta farkediyor. Mesela 4buçuk aylığız red yaşıyoruz ya da etrafa sese bakmaktan emmiyo bu ay gram almayız. Diş dönemi olcak hasta olcak o zamanda aynı şeyi yaşıycaz. O yüzden sağlıklı mı sağlıklı boşver