Annesininguzelkizi Kızlar bir şey soracağım40 günlük bebeğim var sizin bu aydayken kaç dakika emiyor bebeğiniz ve gün içinde kaç defa kaç saat uyuyor az mı uyuyor yadafazla mı uyuyor bilemedim o yüzden soruyorum
papatyakahvesi3- Annesininguzelkizi Benim ki o zaman 5 6 dakika etmiyor normalde 15 dakika yeter diyorlar sonrası memede uyuyor yatıyor en fazla 3 saat geçti mi emmek için uyanıyor
Feyzus Annesininguzelkizi benimde 8 günlük bebeğim var 15 20 dk emiyor normalde çok uyuyordu 2 gündür uykuya dalamıyor geceleri zorluyor
Cemrisko14 Annesininguzelkizi o günlerde bebeğim inanılmaz gazlıydı ve emmiyordu resmen ama 15-20 dk yeterli diyorlar 3 saatte zaten acıktığını belli ediyor ben de en fazla 3 saat sonra emzirmeye çalışırdım
Annesininguzelkizi Feyzus gece kendisi uyandırıyor artık 3 4 saate bir ilk başlarda iki saate yada saat başı emziriyordum gündüzleridr acıkınca kalkıyor
Mustafam-elifim Annesininguzelkizi bende burda durayım 30gunluhuz ve uyku gündüz sıfır hep ağlama haz sorunu gece uyur çok şükür
Mustafam-elifim Annesininguzelkizi uyumadan iyice doydumu 3 saat yada 3bucuk saat sonra her iki saatte bir kalkar 630da tamamen ayaktayız akşama kadar🤦
Annesininguzelkizi Bana uyuyan çocuğu uyandırma zaten zor uyuyor uykusunu almadan eksik büyümesin dediler 4 saat uyanmadığı oluyor