kukuliiiiii Günaydınlarrrr 🌸 Kızlar sağ göğsüm gözle görülür şekilde sol göğsümden daha küçük ve süt dolmuyor. Sol göğsüm sürekli mastit olduğundan dolayı solu emzirdiğimden dolayı küçük kaldı ve dolmuyor bir iki damla sadece. Bugünden itibaren sağı yani küçük olanı daha çok emzirmeye başladım. Allahın izniyle 2 yaşına kadar da emzirmeyi düşünüyorum. Küçük olan diğeri gibi dolmaya başlarmı emzirdikçe ? Ve emzirmenin sonunda ikisi aynı büyükte olurmu yoksa geçmi kaldım ? Ve sürt arttırmak için çok acil önerilerde bulunurmusunuz ?
Alazcns kukuliiiiii Benim de aynı sorun. Sağ emiyor sol hiç emmedi ve ciddi derece de fark var. En son eşime küçültme ameliyati olurum dedim😂
kubraanne kukuliiiiii Benimde biri digerinden daha buyuk. Ama ikisindede süt var tabi. incir ve beyaz üzüm cok süt yapıyor denemelisin.
Deletedmom812 Kuru dutu kaynat suyunu iç meyvelerinide ye ben böyle buldum çareyi kesinlikle işe yarıyo
kukuliiiiii Deletedmom812 Yaptım bunu ama son zamanlarda fayda etmiyor ilk zamanlarda işe yaradı tabi