SuPerisiiii kızlar çocuğunuzu memeden kestikten sonra göğsünüz sertleştiğinde bunu nasıl geçirdiniz? Benim tek göğsüm sertleşti şu an. Ne yapılması gerekiyor yardımcı olabilecek var mı ?
Hadianne SuPerisiiii süt dolduysa beyaz lahana al buzdolabında beklet sonra goguslerine koy hem acın azalicak hem sütünü emicek rahatlicaksin benim bebeğim küçük ama yengem memeden kestiği zaman öyle yapmıştık çok faydasını gördü
gurbetcimami SuPerisiiii acısını azaltacak kadar elinle sağ canım 2-3 güne o sertlik gidiyor biraz dayanman gerek
RainOverMe Ara ara sagmanız lazım dıye bılıyorum tamamen bosaltmayın dıyorlardı sanırım yıne de ustte kalsın bılen bırılerı vardır
SuPerisiiii Hadianne ben de duymuştum bunu. Ama yapıp cidden faydasını gören var mı bilmiyorum hiç. çünkü etrafımdaki kimse bu yöntemi kullanmamıştı
RainOverMe SuPerisiiii tamamen bosaltmayınca zamanla azalıyor dıyorlar ne kdr dogruysa. Ilac kullanan da var sanırım
Hadianne SuPerisiiii dediğim gibi abimin eşi yaptı ve çok rahat etti hem sütü çekildi hem ağrıları azaldı
SuPerisiiii RainOverMe evet ben de böyle duydum ama şu an beni bu durumdan ne kurtarır onu öğrenmeye çalışıyorum çünkü göğsüm sanki ağrıyor gibi artık