Pamukseker_Annesi Seyma_kutbay ben çok memnunum kabızlık meme reddi falan hiç yapmadı günde 2kez veriyorum anne sütüne en yakın olan mama smilac zaten çoğu mamanın içinde farklı bileşenler var mühendisinoğlu karşılaştırma yapmış https://www.instagram.com/p/BvMY1bgDbWF/?igshid=1510zzlal5178 bir bak istersen
Yagmur12 Seyma_kutbay ben önceden similca kullanıyodum sonra golden goat aldım yani aralarında30 tl gibi bi fark var ama similacdan daha memlun kaldım
Nlngucluel Seyma_kutbay kullandım gaz hiç yaşamadım ama çocuktan çocuğa değişiyor günde 5 defa kaka yapıyordu bıraktım aptamile geçtim ondan da memnunum bir kaka yapıyor günlük gaz hiç yapmadı
Zehra_kaan Seyma_kutbay ben çok memnunum bebeğim 4 tane mama denedik smilac tuttu ve onunla devam ediyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık gaz, kabızlık vs. gibi tavsiye ederim gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
tczehra [bilinmeyen] kabızlık yaptı bize bıraktım bende canım çok zorladı çünkü sonrasında bir iki deneme derken en son aptamil çok iyi geldi
Weewe Palm yagi icermedigi icin buna gecmeyi dusunmustum ama aptamille baslamistik ona alisti benimki gunde iki kez. Kabizlik yaparmis degistirince dr degistirmeyi pek onermedi.