Balkuupu bnmkide çürüyüp kirilmsti ama yarısı değil ufak bisi ic damak tarafndaydi ağrısından dolayı komple kırık sanıyordum öyle feci bi ağrısı vardı gttgmde ufak bisi olduğunu gördüm ama sinire çok yakındı o yüzden çürüğü temzleyp gecici dolgu yaptı uc gune kdr agrimazsa gel doldurucam dedi üç gün içinde agrimis olsaydı kanal tedavi olacakti oda gttgmde oraya ilac sürüp kapatip yollayackti beni bi hfta snra gidecektim sinirler ölmüş olacakti onları temizleyip normal dolguyu yapıp yollayckti beni birde sisme ilthplanma söz konusuysa işte antibiyotik yazacaktı süreç bu şekilde ilerliyor umarım kafanzdki soru işaretlerini.gidermisimdir.
Birde dişlerimizi kanal tedvsii durumuna biz getiriyoruz malesef ilk ağrısı olduğunda çürük frkttgmzde gidip yaptrmamz lazm🙄bn doğum yaptktan bi hfta snra disim ara ara agridi ceneme vurdu bebeğe adapte olmaya calstgmdn kndi kndime care buldm bebegm bir aylık olmaya yakndi dayanamayck noktaya gelince gttm çürük sinire çok yaklasms hani birz dha ertelesem kanal tedavisi olacaktım bende