Merve Merhabalar annişler. Benim sol göğsümde inanılmaz süt akışı var 🧿 gece uyurken avent göğüs kalkanımı defalarca boşaltmama rağmen üstüm başım ıslanıyor gece. Ne göğüs pedi ne baska bişe fayda etmiyor. Sizce mochi alsam sağ emzirirken sola mochi taksam. Sütümü sağsam azaltır mı sütümü. Sütüm azalsın istemiyorum asla ama hiç değilse fazlası dışarı akmasın. Ne önerirsiniz
Eceock Merve aazalmaz aksine dahada artar bence. Bence sizin isinizi kesin görür. Cok pratik. Ozellikle disardayken elektrikliyi tasiman yerine çok kolaylik oluyor. Bence alin.benim sutum coo azdi 3.ayda kesildi ona ragmen rahatlikti
Elele Merve maşallah diyelim nazar değmesin😊 mochi sizin bayağı işinizi görür ben de almıştım ama benim o kadar bol olmadığı için hiç işime yaramadı sütü bol olanlara göre tam
Ceyylin Merve merhaba ürünü bnde aldım faydasını görürsünüz çıksn sutu atın buzluga bir gun lazım olur 🤗🤗🤗 bolken stoklayın bnm bol akan sutun yok bnde gun boyunca bırıktırıp gece sutu verıyorum 🤗🤗
cgdmkll90 Merve ben de aldım çok memnunum.. 15 günlük bebeğim emzirirken iki göğsümden 50 cc topluyor. Atıyorum dolaba. Normalde emzirirken akıyorsa diğer göğsün, işini görür diye düşünüyorum 👍🏻
Melikeceylin Ceyylin buzluga atsa bile gogusundeki sut nasl bosaltcak bebek ole siseye alismasmiki ? Ozaman sagip sagip atilicaza siseye alismis oluo demke degilmi
Ceyylin Melikeceylin hayır buzlukta sutler uzun sure kalabilir sagdığın sutu buzluga koyarsan sutun azaldıgında bıberonla gece sutu olarak verırsın
Melikeceylin Ceyylin nasil anlionuz sutun az olmasina gogusun yumusak pamuk gibi olsa sutun azalmismi oluyo ?
Ceyylin Melikeceylin gögsun yumuşak olması sut azlıgını göstermez doğum yaptıgım ilk zamanlarda gögsüm sert oluyordu şimdi yumuşak çnkü beden alışıyor autun azlıgını çpklugunu böyle anlayamazsın