Arasbeyinannesi Sunkiss hiç vermeyi düşünmüyorum 13 aylık suan sadece doktorumuz azar azar pankekine filan katabilirsin dedi faydası var sanıyoruz ama aslında zararı var içmezse birsey olmaz
Asyos1234 Sunkiss bazen nadirde olsa pınarın kamışlı ballı sütünden verırım sabah kahvaltıda yada milupanın kamışlı olanı 29 aylık
asiltonunmommysi Sunkiss 13 aylık olacak süt alerjisi de vardı geçmiş demekki yiyecekler içinde tüketiyor bi sıkıntı yaşamıyor. Bende araştırıyorum nasıl vermem gerektiğini
tineanigra asiltonunmommysi ben de sadece yiyeceklerin içinde veriyorum alerji yapmadı geçti sanırım bizim de şimdi yoğurt mayalamaya başladım yoğurt olarak veriyorum. Sütü direkt verip içirmeyi düşünmüyordum doktorumuz da 3 yaşa kadar verme faydası yok Yoğurt peynir ya da kefir ver dedi
Mamastuna Sunkiss dün yine Dr. Yavuz Yörükoğlundan okudum, hiç faydası yok, zararı var, onun yerine yoğurt kefir öneriyor, zaten başkasının sütünü içen tek canlı insanoğlu diyor
mavi_06 Sunkiss 2 yaşında verdim bu zamana kadar içti 2-3 ay oldu bırakalı çok alışmıştı yemek yemiyor devamlı süt istiyordu bıraktırdım