Deniz3434 Slm1122 bir tane daha oryal al canım koyu olan yerlere sür açılsın sarıya değdirme ve dibine bir santim kala sür elinle iyice yedir rengi açılınca koyu küllü kumral al yap biraz yeşerme olacak ama temiz açılmadığı için haberin olsun
Liiii Slm1122 bimden iki kutu olayın sarısı satılıyor ondan al saclarının uçlarından biraz kes açıcı yıpratmuştır ilk başta turuncu olan yerlere kadar boya 3 gün sonrada sacını komple boya cok Güzel bir renk çıkar ilk başta dipleri yapmanın sebebi uçlarla eşitlensin sacının boyaması bittinten sonra 45 dakıka poşetleyip bekle ki iyi açılsın
Slm1122 Liiii koyu küllü kumral yaptım canım tam tutmadı ama biraz idare etsin sonra halledecem çok sağol
merhabacanim Slm1122 çok çok iyi geliyor yaparsanız düzenli farkediceksiniz,lastik gibiydi saçlarım ilk zamanlar haftada 2 sonrasında 1 kere yaptım,birde yıkarken ilk şampuanlayın ve mutlaka soğuk suyla yıkayın asla koku vs olmuyor
Tuuuba2222 Slm1122 Ecolie diye bi kız var instada canım onun paylaşımına bak o şekilde boya düzeltirsin insallah
Duyulurum Slm1122 Ben olsam bir kere battik biraz daha batalim der ve bir kez daha açardım saçımın açılmayan yerlerini