Slm1122 Of kızlar ben bi halt yedim saçlarımı evde açtım açıcı sol tarafıma yetmedi akşamdı gidip alamadım da az sürdüm rengini atıyorum bana çıkış yolu gösterin nolur tekrar üstten açsam küllü kumral yapsam hamurlaştı da saçlarım🥹
Dedimolabilir Slm1122 bende yapmistim oryalle ama boyle olmadi keske biri yardim etseydi bence hemen kuafore gitmelisin canim.
Tuuuba2222 Slm1122 Ecolie diye bi kız var instada canım onun paylaşımına bak o şekilde boya düzeltirsin insallah
Deletedmom_23 Slm1122 Yapacağınız şey belli. Eğer kopma yanma varsa saçınızı biraz kestirin ve koyu bir bitkisel boya alın tek renk boyatın. Maalesef başka şekilde kurtaramazsınız
Slm1122 Deletedmom_23 kopma yok ama lastik gibi sünüyor sağ tarafım sol tarafıma açıcı ywtmedği için pek sünmüyor 😕hangi rnek tutarki
Dedimolabilir Slm1122 simdi o boya olmadığı icin akmaz sen biraz bekleyip boyaman lazim ama hangisi olur inan dusunemedim bir kuafore sormak lazım en azindan bir sor bakalim yardimci olurlar belki.
Ysgl26 Slm1122 saçlarınız yanarak yok olsun istiyosunuz herhalde 😀 hiç dokunmayın ne boya ne açıcı..kuaföre gitseniz de bişy yapmaz zaten yanar çünkü saçınız.15-20 gün bekleyin bakım yapın saçınıza kendine gelsin ondan sonra da kuaföre gidin. Evde saç rengi açılmaz
Ysgl26 Slm1122 can sıkıntısı ben de yapmıştım 😀 kısacık kestirmek zorunda kaldım saçımı.. tecrübe konuşuyo dinleyin 🙃
Slm1122 Dedimolabilir öyle yapiyim olmadı bi kestiriyim uçlardan o sıra akıl alayım böyle de dışarı nasıl çıkcaksam🫣😂