Miermi1747 emzirmiyorsanız aralikli oruc diyeti ile leslie yapin cok hizli veriyorsun ilk bebegimde 86 ile doguma girdim ilk 6 bucuk ay anne sutu alabildi o 6 bucuk ayda kafama gore birsey yapmadim 75 76 gidip geldim sut bitince aralikli oruca ve leslie ye basladim kizim 17 aylikken 49 kiloydum ve hic sarkmam olmadi emziriyorsanizda sunu oneririm ikinci bebegime 49 ile hamile kalip 72 ile doguma girdim 65 e dustum sonra cok yemekten 68 e ciktim 2 ay 1 haftadir abur cubur tatli hamur isi beyaz ekmek makarna pirinc pilavi kizartma yemiyorum 60 dustum bol bol su iciyorum solgarin b12 sini kullaniyorum sut icin bol bol protein almaya calisiyorum kuruyemisimi ihmal etmiyorum bol yesillikli havuclu salata yiyiyorum tatli ihtiyacimi ya kuru ya yas meyvelerden karsiliyorum cok sukur sutumde azalma olmadi buna ek tempolu yuruyus yapiyorum yarin 6 aylik olacagiz inşaAllah leslie yede basliyacagim sezaryen oldugum icin sporu 6.aya kadar bekledim yine hedef 48 49 boyum 1.60 oldugu icin benim vucudumda ideal kilo tas patlasin 50 😂