Cly01 Kızlar 9 aylığız önüne oyuncaklar koyuyorum hiç oralı bile olmuyor ya tutunup ayaga kalkıyor koltukta ayakta duruyor sürekli ya da oraya buraya emekliyor keşif dönemi biliyorum ama biraz oyuncaklaryla oynasa fena olmazdı 😂 acaba ne zaman oyun kurup oyuncaklaryla oturup oynar hep böyle devam edecek diye korkuyorum. 😂
Baakpnr- Cly01 9 ay 13 günlük umrunda bile değil oyuncaklar , nerde saçma şeyler var orda kızım , tv kumandası , babasının PlayStation kolu , süzgeç , çaydanlık vs 😁 gir bir de asla oturmak istemiyor yürümek istiyor yürüsün bakalım 😂
Alminazli 2 yaşında 😁 o dönem emeklemeyi tutunup kalkmayı keşfettikleri için istemiolar oturup oynamak 1 yaşında da yürümeye başladıkları için hep adım atmak istiyorlar benimki su an 25 aylık oynuyor 😁
Cly01 Alminazli 2 yaş mı 1 sene var daha demekki 😵💫 böyle de yorucu olmaya başladı bakalm yürüyünce ne olacak bakalım
Cly01 Baakpnr- evet evet aynısı 🖐🏻😂 TV unitesi kumanda saçma sapan şeyler oyuncak almayacağım başka artık taa ki oynayana kadar