Zeynepdln İyi sabahlar annelerr. 3 gündür olduğu gibi yine ayaktayız 3:30 da uyandı hala uyumadık. 8 buçuk aylığız nereye kadar böyle gidicek bilmiyorum😿 Benim gibi ayakta olan başka anne var mı 😟😔
Aysun1981 Zeynepdln 6 aylık… 02:30’da uyandı, şimdi 6. defa uyutup bıraktım yatağına ve tuvalete kaçtım. Ağlama sesi gelecek diye okadar tedirginim ki 🫠 🥺
Zeynepdln Deletedmon_65 ben o saatte uyansam uyku sersemliğimden ağzımı açmam😂 bizim ki de aguya eşlik olarak alkış yapıyo🥺
Zeynepdln Minikmucizem_10 o kadar saat ayakta kalabilmeleri de ayrı bi şaşırtıcı ya 🥲 bizde o enerji yok
Hfsrmznn Zeynepdln biraz daha geç yatırmayı denesenjz gün içinde üç öğün uyku yaptırın hiç değilse gece biraz uzar benimki de öyleydi gündüz üç kez uyutuyorum gece de çok uyanıyor ama uykusu açılmadan emip uyuyor hiç değilse 😕
Aysun1981 Zeynepdln ondan sonra yarım saat uyuyup yine uyandı 😔 Dişleri şiş durumda, muhtemelen ondan uyuyamıyor.
Minikmucizem_10 Zeynepdln bende ona cok sasiriyorum ya.Bunlar nasil o kadar enerjiyr sahip oluyir.Bizimki sabah altida uyudu
Zeynepdln Hfsrmznn benimki de normalde dediğiniz gibi 4-5 defa kalkıyor emip uyuyor ama 2-3 gündür gece bir defa böyle bi kalkıyor bir süre uyumak istemiyor 🤦🏼♀️ Önceden 5-6 saat deliksiz uyurdu 😔
Hfsrmznn Zeynepdln dış mi çıkarıyor acaba benimki de 1 hafta öyle olmuştu geceleri hiç uyumuyordu sabaha kadar ayakta gezdiriyordum
Zeynepdln Hfsrmznn doktor dişten kaynaklandığını söyledi ama 1 aydır böyle süreklü uyanıyor ben de anlamıyorum artık çok yorucu :(