HilallC Oglum 28 aylık 2 gündür gece aynı saatte kalkıp 3 saat snra yatıyor böyle devam edicek diye korkuyorum uykumuz tam düzene girdi derken nie böyle oldu eskiden de böyleydi düzelmişti oysakiii
Busrammesut HilallC bizde 28 aylığız son 1 haftadır sürekli uyanıyor deliksiz uykuları gitti yenidoğan bebeğe döndü inşallah çok fazla sürmez sabah oldu nerdeyse kaç kere yat kalk yaptım hâlâ sallıyorum 😏
Minikmucizem_10 HilallC kizim 27 aylik 3 gundur uyumuyo.Dun sabah 7 uyandi bu saat oldu hala uyumuyor.
MeteninAnnesi0212 Busrammesut benimki de 10 aylık gece iki kere kalkan çocuk bi haftadır iki saate bi belki daha kısa sürede uyaniyo noldu ki bu çocuklara böyle 😞😞
Busrammesut Minikmucizem_10 bizimki de gündüz uykularını reddetmeye de başladı gözünden uyku akıyor ama yine de uyumuyor. Uyumamasi birşey değil uykusu da olduğu için hep mızmız hiç biseyden memnun değil
Minikmucizem_10 Busrammesut bizimki gunduz uykusunu coktan birakti.Ama dediginiz gibi cogu zaman uykuaunu gelmesine ragmen gunduz uyumak iatemiyor.
Busrammesut Minikmucizem_10 çok erken bırakmış. 28 aydır nasıl memnun edeceğimi şaşırdım artık Allah yardımcımız olsun 😂
Minikmucizem_10 Busrammesut aynen bizimki cabuk birakti.Gün icinde mutlu olsun diye yapmadigim sey kalmiyor🤣🤣🤣