balpetegimmmm Oğlum 16 aylık bugün 13:00 gibi sandalyeden düştü sırt üstü ama tam görenedim nasıl düştüğünü. Şuan uykuda. Uyanıp iki kere su gibi kustı 04:41 acaba üşüttümü yoksa düşmeden dolayımı
CankizimRavzam balpetegimmmm o an uyutmayip takip edecektin annesi arkaya doğrumu düştü sen bir acile göster çocuğunu geçmiş olsun ihmale gelmez
Minigebe balpetegimmmm fışkırır gibi kustuysa halsizlik göz bebeklerinin biri büyük biri küçük yani orantisizsa acile gidin bence YouTube Osman gönülal çocuk doktoru videosu var bir izleyin belirtiler varsa başvurun geçmiş olsun
Lulemom balpetegimmmm geçen benim kızım yataktan düştü. Doktor o an da belirti verebilir, 2 saat sonra da 7 saat sonra da belli olmaz demişti. Yüksekti yatak o yüzden tomografi çektirdik. Yani kusma varsa doktora götür bence
balpetegimmmm CankizimRavzam o an uyutmadım zaten canım gündüz saat 1 gibi düştü şuan hafif hafif kusuyor sıvı
balpetegimmmm Minigebe bu belirtilerin hiç biri olmadı çok şükür. Gece su gibi kustu azar azar 3-4 kere
Little_Mom balpetegimmmm takip etmeliydin halsizlik uyku hali göz bebeklerinde küçülme kusma gibi şikayetler varsa bunlar önemli mutlaka göster doktora
balpetegimmmm Little_Mom takip ettim canım çok şükür hiç biri olmadı. İletişimi falan gayet iyi . Üç dört gündür gripti zaten burnu akıyordu bugün acile gittik üşütmüş ondan dolayıymış