Cerennnn44 Merhaba kızlar 2 aylık bir bebeğim var kolik yarın aşıların var 3 aşı olcak rotayı daha sonra yaptırcam 2,5 ve 3 aylık arası dedi doktor sorun şu ki ağlayan bir bebek aşılar kötü eder mi çok kötüyüm uyuyamıyorum ya düşünmekten 😔😔😔
Gamzeliz_29 Cerennnn44 benim bebeğimde kolikti aşıların hibçir etkisi olmadı o konuda yapılırken ağladı tabi ama memeyle sakinliyorlar hemen bi kaç gün huzursuzluk olabilir o kadar
Betul-08 Cerennnn44 hiç korkma bizde aş huzursuzluk ve 2 gün boyunca uyku yaptı bebeğim gözlerini açamadı ilk korktum ebeyi aradım normal biraz ağır geliyor dedi o kadar benim bebeğimde kolik o 2 gün uyku bana çok iyi geldi eşimde diyor böyle olacağını bilsem hep yaptırımm 😂
Cerennnn44 Gamzeliz_29 yaaa 🙏 çok teşekkür ederim huzursuz olması aşıyla savaşması demek peki huyu değişti mi uykusuzluk vs yaptı mı rutin devam mı etti
Gamzeliz_29 Cerennnn44 evet değişmişti ama kısa süre sonra normale eskiye döndü kafana takılcak kadar bir şey yok kolik olması bir şey değiştirmiyor korkma
Cerennnn44 Betul-08 yaaa inşallah bizim de öyle geçer zaten o ağlayınca bende ağlıyorum onunla 😔😔 bilmiyorum ya inşallah iyi geçer o an ağlıycak o bi kesin de sürekliliği gelirse bilmiyorum aşılar gaz derken daha kötü olur diyodum
Cerennnn44 Betul-08 heee sen sefasını sürmüşsün sonra cefasını çekmişsin ayy iyi iyi Rabbim cümlemizin evlatlarını huzurlu etsin 🙏