140219 Herkese iyi geceler hanımlar. Kızım 25 günlük Normalde altını temizlerken hiç bir problem Yaşamıyordum ama bugün altını açtığımda ağlamaktan morarıyor herhangi bir sıkıntısı yok acaba neden olur yaşayan bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
brmelekannsi 140219 benim oğlum şuan 11 aylık ilk ayında bizdede öyle bir sıkıntı vardı her çocuk altı açılınca mutlu olur benim oğlum niye ağlıyor diyordum ama zamanla düzeliyor merak etmeyin korkmayın oyuncakla felan sakinleştirmeye çalışın yada biri başında konuşsun benim annem yanımdaydı o konuşur guguldanma sesi çıkarırdı bende o ara değişirdim sizde deneyebilirsiniz
Muxammadali 140219 bizdede boyleydi. Dogdugu gunden itibaren altini her actigimda cok kotu agliyordu. Hatta bu 2 ay falan surdu. Hic bir sorunumuz olmamasina ragmen. Bence korktugu yada guvensiz hiss etdigi icin ola bilir
Doga_sever Yendiogan doneminde alt acinca ust degistirince guvensiz hissedip aglayabiliyorlar. Ama sizinki buna mi bagli bilememdim
140219 brmelekannsi merhaba çok teşekkür ederim birde bu şekilde deneyelim inşallah işe yarar çol sağolun