Minikbirbebek Arkadaşlar artık eşime destek olmak istiyorum ve böyle bi işe giricem evde sayfa kurup çanta satıcam nasıl fikir İlk başlar uygun fiyatlara satıcam sonra piyasa değerinde satıcam Var mı bilgisi olan
Simayelisa Minikbirbebek bende böyle biseyler yapmak istiyordum ama biraz piyasa toplu alım vs arastirdim baya masraflı bir iş baslangic için biraz iyi bir paranın olması lazım sonra vazgeçtim inşallah siz başarırsınız açınca haber verin de destek olalım çanta alayım İnstagram’da felan paylasirim çok takipçim yok 1000 kişi anca ama olsun 💖
Marianne Minikbirbebek hitap edeceğiniz kitle çok önemli. çanta kolay satılan bir ürün değil bu arada.
Minikbirbebek Simayelisa canım benim❤️ benim takipçim 120 falan😀 benden iyi durumdasın Valla bakalım çok istiyorum zararı karı göz önünde bulundurup başlıcam bi şekil Herşeyin hayırlısı Happy mom annelerine uygun fiyat😀❤️
Minikbirbebek Hep_mi_uykusuz valla araştıryorum hala Eşimin arkadaşı böyle geçiniyor evide kira yani Eşim baştan beri yap dedi de Anca kafamı toparladım