Busraveismailcinar Papatyaaa6565656 möllers ve new life efa liquid içerik olarak temiz bende kullanırsam o ikisinden birini alacağım fiyata göre
Sena_nur_1 Biz möllers alacaktık eczanede kalmamıştı eczanesi imunol ballı ve çilek aromalı bir şurup göndermişti bir türlü düzenli veremediğim için bir faydasını görmedik
pazartesisendromu Papatyaaa6565656 alerji doktorumuza sormuştum "essy fish oil"demişti bayılarak alıyordu kızım,şimdi möllerse geçtim bir çay kaşığı kadar veriyorum günlük şişesi çok büyük açıldıktan sonra 3 ay süresi ben de içiyorum o yüzden :)
Yazaksami AselinAnnesiiiiii hiç olmadı. Ama nutrigen de birkaç günde iştahı arttı. Belki diş çıkarma dönemiydi bilmiyorum ama möllers bize iyi gelmedi
Busrasener43 Papatyaaa6565656 balık yağı kaç yaşında başlanıyor acaba 1 yaşında kızım ne zaman vermek gerekiyor
ihtmozz Busrasener43 başlanmak zorunda değil. Ben balık yediremiyorum o yüzden veriyorum. Balık yese gerekmiyor bile diyorlar
acimavi Busrasener43 doktorunuza danışın. Kızımın doktoru asla önermedi balık yağını, erken ergenlik ve hormonal sorunlara sebep olduğunu söyledi. Kızım şu an 2 yaş 2 aylık hiç balık yemediği için şimdi alıp kısa süreliğine vermeyi düşünüyorum
EceAhmet Delice_zeytinn ben bugün başlıyorum doktorunuzun tavsiyesiyle aldım kızım 13 aylık New life efa liquid
acimavi EceAhmet ihtmozz Anneler kızım 2 yaş 3 aylık, balık yemediği için balık yağı aldım, araştırmalarım sonucu efa liquid aldım. Sizler bebeklerinize ne kadar ölçek veriyorsunuz, her gün mü veriyorsunuz, aç karnına mı, tok karnına mı veriyorsunuz?🌸
BebekArass Papatyaaa6565656 möllers kullanıyorum memnunumda tutti fritti li tadınıda çok seviyor koşarak geliyor içmeye
acimavi ZTS benim de arkadaşım bebeğine vermeye başlayınca kızımın doktoruna sordum, o da asla önermedi, sizin doktorunuzun söylediklerini söyledi. Kızım şimdi 2 yaş 2 aylık, yakın zamanda alıp arada bir vermeyi düşünüyorum çünkü hiç balık yemiyor☹️
ZTS acimavi balık her çocuk sevmeye biliyor ama çerezden de alablr o gıdayı mesela ceviz yada omegası olan diğer besinler e bakın derim sevgiler 🥰