Neslihaninci Bugün kuzucuğumun ilk dişi çıktı🥰öyle mutluyum ki ❣️ İlk diş çıktığında herhangi bir şey yaptınız mı? Diş buğdayı nasıl yapılıyor bilenleriniz yazabilir mi?
Baby-baby Laden ben kaynanama bak disi çıktı görüyor musun dediğim de yooo görmüyorum ki demişti. Sanırım hediye almamak için yapmıştı bunu 😂
Nilunas Yaa ne mutlu size ben ağlamıştım ilk dişi çıkınca😅hedik yapıyorsunuz bir tepsiye meslek gereçleri koyuyorsunuz mesela öğretmen kalem terzi makas gibi bebeğinizin başına tülbent gerip üzerine buğday atıyorsunuz dualar edip benim masam havuç temalıydı bulabilirsem görsel ekleyeyim fikir olurhttps://imgyukle.com/i/n2qEw8 https://imgyukle.com/i/n2qVxj
sebmc47 Neslihaninci bizde ilk dişimizi gördük kuzumun bu konuyu bende merak ediyorum suracıkta bekleyeyim
Neslihaninci sebmc47 çok güzel bi duygu ben havalara uçtum.Şimdi de ne yapsam ne yapsam diye düşünüp duruyorum 🥰🥰
Neslihaninci Baby-baby 🙈😂😂 bu heyecanları biz tadına vara vara yaşayalım varsın onlar görmezden gelsin 🤗😉
Elf95 gokbey_061 18 Aya kadar çıkmaması normal demişti doktorum, benimde 1 yaşında oğlum 1 buçuk ayda 4 tane çıkardı yani hepsi arka arkaya çıkıyor o da biraz zorluyor siz biraz daha keyif sürün bence 😂
Nursenac gokbey_061 sorun değil benimkide yeni patlattı 11 aylık. Ben meyve püresine keçiboynuzu Özü koymaya başlamıştım yedikten 1 hafta sonra çıkardı. Hemde iki ön dişini Ona bağlımı bilemem
Zynpada-4ekm Elf95 benimde oyle oldu cik.adi cikmadi simdi 1 tane dis xikti alttan alt ust tum sis gece gunduz aglama bagirma krizleri geliyo 😪
Pikapikapikacuuu Nursenac bende keçiboyunuzu özü veriyorum 2 haftadır bağışıklığı güçlensin diye ama bizde çıkmadı daha bakalım 7.5 aylık.
esolinn Mine-07 merhaba benim bebeğimin de neredeyse 20 gün önce patladı ilk dişi. Ama sadece damağa bakınca görünüyor elimize geliyor. Dişin büyümesi bu kadar uzun mu sürüyor acaba?
Gamzecn Bizimde daha 3 buçuk aylık ama elini sürekli ağzına götürüyor ısırmaya çalışıyor gibi hırslanıyor acaba diş yerlerimi kaşınıyor herkes daha erken diyor ama benimde aklıma başka bişey gelmiyor
Smerve Gamzecn dişleri kaşınıyorum bizde o zamanlarda öyledi 6,5 aylık olunca ilk dişini patlattı 1 yaşındayım 8 dışımız var azı dişler patladı sayılır
Aynisa Gamzecn benim kızımda o aylarda elini sürekli ağzına götürürdü diş belirtisi 5 buçuk aylıkken de çıktı o zmndan başlıyor belirtiler 🤗
Neslihaninci Gamzecn benim kızım da o aylarda başladı ellerini ağzına götürmeye huysuzlanmaya anca 6.ayında da çıkardı şükürler olsun 😇🙏🏻
Asil060522 Gamzecn benim oğlumunda öyleydi 4 aylıkken ilk diş çıktı 😅 iyi bişey mi kötü bişey mi bilemiyorum 😅
Smerve 6,5 aylikti çıktı dişimiz ben fark ettim ha bugün ha yarın derken babaannemin gördü ilk dişimizi hediye aldı onun haricinde özel birsey yapmadık
Smerve Gamzecn dia kasiyici verdim eline onunla kasimasi için onun haricinde farklı bir şey denemedim havuç falan ver diyenler oldu bende küçük bir parça kaçar belki diyerekten diş kasiyici verdim eline hep