Hope77 Kızlar çok memnunum kullanışlığı tertemiz yapıyor yerleri dediğiniz vileda öneriniz var mı ? Dönenlerden vardı bozuldu dönmüyor fısfıs mop var o günlük kullanım için tablet mop mu alayım nasıl bişey alayım önerilerinizi bekliyorum
Klymeneninatlasi Hope77 valla hiç biri düzgün temizlemiyor. Bende de vileda turbo var ama bir sefer elimle bir sefer onunla silersem idare ediyor. Hep onunla silsem temizlemez. 🤷🏻♀️
Dimitrina_kovaceva Hope77 sprey mop alacaksın bir sürü de yedek bezini alacaksın. Her odada birini takıp sileceksin odayı. Sonra bezlerin hepsini makinaya atacaksın. En temizi bu 😅😅😅
Hope77 Dimitrina_kovaceva var ondan ya siliyorum bi odayı yapısmıo resmen beze bide en son elimle alıyorum günlük temizlik icin o şöyle dip bucak detaylı temizlik için güzel silenlerden arıyorum 🤔
Dimitrina_kovaceva Hope77 buharlı süpürgeler oluyor ne kadar maddiyat ayırdın bu işe bilmiyorum ama bi tane var 5-6 bin civarı parkeleri hem süpürüp hem siliyor buharlı yüksek ısıyla cok iyi
Dildarhatun Vip ahmetin pembe iki hazneli olan viledası var. Çok memnunum. Yedek bezleri de bazen A101 e falan geliyor. Seviyorum yani