Zumzum Valla emzirdiğim için kilo vermeyi şuan düşünmüyorum çünkü çok acıkıyorum ve çok yiyorum😀 ama diyet yaptıgım zamanlarda ben geceleri yemeyi bıraktıgımda bile 1 ay içinde çok farkediyordu. Ve ekmek cok yememeye bak🤗 aksam 8-9’dan sonra acıktığını hissedersen bir kâse süte mısır gevreği dök ye açlığın geçsin 🙂
Gozdebektas Svm Svm suan tam dördüncü günümdeyim canım ve iki buçuk kg verdim.. Bende doğum yapmıs arkDasım sayesinde öğrendim basladım o ikinci ayınıda yaptı tm 9 kg verdi
Gozdebektas Svm Svm suan tam dördüncü günümdeyim canım ve iki buçuk kg verdim.. Bende doğum yapmıs arkDasım sayesinde öğrendim basladım o ikinci ayınıda yaptı tm 9 kg verdi
Gozdebektas cerennaslann arastır dım okudum mantıklı geldi sizde yazıp bakabilirsiniz. Gün içinde almanız gereken protein vs besinlerin hepsi hurma ve yoğurt karsılıyor cnkü kg problemin varaa tavsiye ederim
Cerennnnn Ben ömrüm boyunca yemediğim tatlıyı neredeyse bir aylık emzirme dönemimde yedim. Canım hep tatlı istiyor
Melekturkann Bende öyleyim hep canım tatlı şeyler istiyor bu aralar biraz düzene sokmaya çalışıyorum kendimi emzirdiğim için hiç birşey yapmıyorum beyaz ekmek yemiyorum. Ve acıktığımda su içiyorum ama su içince daha çok açıkıyorum ama bir kaç gündür çok yemeyi kestim biraz göbek var zaten sezaryenden dolayı termal korse alıcam onu terle beraber eriticem yapacak birşey yok😝