11Hilal11 123456sdsd hicbir anne cocuguna kotuluk yapmaz hic kimsede baskasinin anneligini irdeleyemez su an sizin yaptiginiz gibi . Ben televizyon yararli diye savunmuyorum. Ben izletiyorum hadi kalkin sizde izletin demiyorum ben sadece ölçülü kullanildigi zaman yarari olabileceğini söylüyorum. Her seyin fazlasi zararli gunde 2.5 litre su icilmesi gerekiyor ama siz tutarda 5 litre icerseniz bi yerden sonra bobrekleriniz çürür. Bunun gibi düşünebilirsiniz. Ben cok faydasini gördüm su an 2 yasindaki bi cocugun konusamadigi derecede cocugum konusuyor ve derdini anlatiyor . Bu demek degilki sizde yapin. Zararli görüyorsanız yapmayin . Ama yapana da saygi duyarsınız cunku herkesin anneligi kendine.
ikiprensannesii2 Ben de bilinen bi doktordan dinlemiştim. Otizm doğuştan gelen bir farkındalık eğer tv, tablet vs.bunlar da için içine girerse ilerliyormuş. Dikkatli olmakta fayda var
Melekbebek35 Serpilctn biz evde televizyon izlemeyi bıraktık ne kadar arkası dönükte izlesek başını çevirip bakıyor 3,5 aylık bebeğim hiç acmiyoruz TV. Otizm olmasa bile dikkat eksikliği oluyor
izmirizmir35 Serpilctn otizm yapmaz ama ayni otizme benzer hateketler gostermeye baslar bi sure sonra.ve yine egitimle destekle tedavi edilmk zorunda kalir sizinle irtibatini koparir bi sure sonra