Sule22 Hanımlar merhabalar bebeğim 3 aylık ve bıngıldak kısmı sertleşti ilk doğduğunda da çok büyük değildi zaten küçük bi alandı sizin bebişlerin ne zaman sertleşti ? 🌸
Esraaa55 Sule22 ön bıngıldaktan bahsedıyosanız bız 6 aylıgız hala acık 18. Ayda kapanmasıngerekıyor dıe bılıyorum ama erken kapananlarda var tabı onun içinde süturlar kapalımı dıe bakıyolar doktora götürdünüzmü
Cennet70 Sule22 bizde 50 günlüğüz o yumuşak olması gereken kısmı yumuşak değil canım doktora götürdük baktılar birsey yok dediler bide vakumla zor bir doğum oldu ondan kaynaklı ayrı bi şişlik vardı oda henüz inmedi
Bisracinarkartal Sule22 o aylarda hafif sertleşir ama tam kapanmaz.diye düşünüyorum eğer sertleşme varsa d vitamini kullanmayın 10 ayligiz sertleşmiş ama tamamen kapanmamış bu şekilde
Sule22 Cennet70 geçmiş olsun canım bizim mama ve kullandığımız d vitamininden galiba çabuk kapandı çevremde böyle olan var galiba normalmiş
Esraaa55 Norveckizi bırde arkada oluyor ya o cok önemli degıl dıe bılıyorum bazen arka bıngıldak kapalı bıle olabılıyor ön bıngıldak önemli ama benimki kapalı dogdu mesela arka bıngıldağı