Venusum Kizlar bebegm sünnet olcak asiri strslym ve uzuluyorm. Doktor dikisli yapacakmış.kan ve idrar tahlili yapmıyor normal mi ? Bide beni de almıyor yanina bebegm orda tek korkmaz mi coo kotu hssdymr kendmi asi da bile ağlayan ben bunda nasl dayancm
Deletedmom_22 Venusum kan ve idrar tahlili yapmıyor normal mi ? Bide beni de almıyor yanina Bizde de aynısı oldu. 1 hafta oldu sünnet olduğuna yeni iyileşti daha Ama büyük çocuk benimki. Lokal anestezi ile yapıldı Sizinki küçük bebekse daha kolay atlatırsınız korkmayın, Küçükken yapılması iyi
cinarinannesiiii Venusum alıyorlar canım kan tahlili yapıp enfeksiyon var mı diye baktılar ve damar yolu da açtılar her ihtimale karşı 16 aylıkken oldu sünnet
cinarinannesiiii cinarinannesiiii ilk çişte ağlar ama benim korktugum gibi geçmedi şükür gece de güzel uyudu ilk çişinde de agladı ama çok değil öyle
Venusum cinarinannesiiii bnde oyle biliyorum sordm almiyoruz dedi.ee dedm ya enfeksyn varsa zaten enfeksyn varsa bile sünnet yapılıyor dedi ama doktorum enfeksyn varken sünnet yaplmaz demsri
Ay1997 Kucukse hic korkmayın derim. İlk gun bir az zorlaniyor hereket etdikcə birde ilk çiş edende agliyor diger zamanlarda baya keyfi yerinde oluyo kolayca atlatiyo