Gorursensoyle Rerol ikisini de aldım ikisi de işe yaramadı bu çocuğa bağlı canım ama halı daha dikkatini çekiyo bebişlerin
Aslancik Ayak ucu piyanolu oyun halisi aldim 1 ay once cok sevmiyidu sanki ama simdi herseyimiz oldu severek oynuyo iyi vakit geciriyor
Ecocan Aslancik bende aldim 2 ay 7 gunluk tam ilgilenmiyo daha erken heralde daha sizinki nekadarlik bebeginiz
Aslancik Mltmokty 2 aydan itibaren basladi fakat 3 bucuk aydan once cokta anlamiyor sadece bakiyodu simdi parcalicak tangir tungur oyuncaklari birbirine vurdurarak 😂
Aslancik Ecocan 4 aylik su anda bizimde oyleydi bos bos bakiyodu 3 aydan once cokta ilgilerini cekmiyo
Aslancik Zuhrenass2018 civilden aldim markasi furkan toys 2 aylikken almistim o zamandan beri kullaniyiruz 4 aylik yeni yeni alisiyo
pasaminannesi06 Ben dönence aldım 2,5 aylık baya seviyor Pazartesi de piyanolu oyun halisi alacağım bakalım dönence ile 1 saat oyalanıyor
Zuhrenass2018 Aslancik bu piyonolu olanlardan mı kaça aldın canım ben civilde yoktur diye oraya bakmadım
Aslancik Zuhrenass2018 indirimden 150 ye almistim suanda varmi bilmiyirum bi sitesine bakin isterseniz
TugceAsyaY Ben ikisini de kullanıyorum bebeğim 3 aylık dönenceye daha çok ilgisi var bizimkinin halıda da henüz sadece ayna ve müzik çalan oyuncakla ilgileniyo 😂