2minika Kızlar çoklu besin alerjisi olup hazır kadayıf alıp yiyen varmı bize paketli gıdalar yasak biliyorsunuz ama . İcindekilerde sadece durum buğdayı ve su yaziyor bir sorun olurmu acaba . Tatlıya hasretimm🙁
Ckudll 2minika denemedim açıkçası nolur nolmaz diye tatlı isteğimi un helvası ve irmik helvası ile bastırıyordum şerbetini sadece su ile hazırlıyordum. Kavururkende sadece sıvıyağ deneyebilirsiniz sizde
tosbikannesiiiiiii 2minika benim Şimdlik süt ürünleri yasak paketli gıdalarda da içeriğine bakıp yiyorum ama nerden baksan hepsi süt içeriyor az bile olsa
2minika Ckudll bana irmik de yasak arada un helvası yapıyorum ama kaç aydır insanın canı istiyor başka bişey 🤦
2minika tosbikannesiiiiiii durum buğdayı ve su yaziyor sadece emin olamadim malesef . Doktorumuzu da bunun la meşgul etmek istemedim ,🙂
Ckudll 2minika anladım o zaman göze alıp deneyeceksiniz en azından dokunursa listeye yasaklı bi besin daha eklenmiş olur
2minika Ckudll evet . Neyse nefsimi bastirip yemeyecegim oğlumun heryeri kabarıyor yasak besinde sabredeyim o zaman 🤗
Ckudll 2minika zor biliyorum ama en sağlıklı karar bu olur bencede bende diyeti sonlandırana kadar onun kabarmasındansa kendimi tutarım diyip devam edenlerdenim 😋