Beyza13345 Kızlar bisey soracaktım sizlere hippin iki farklı manası var birisi organik birisi combiotic bu probiyotik olarak zengin mamaymis fakat organikte böyle bisey yok mus bu arada ben de probiyotik damla biogaia kullanıyorum onu da doktorumuz probiyotik diye verdi de şimdi hippe gecicem fakat hangisini alsam bilemedim
Serene Beyza13345 Kesinlikle combiotic olan. Organik olanın içerisinde nişasta ve yüksek miktarsa kolza yağı var.Üstelik prebiyotik yok içerisinde. Combiotic içerik bakımından çok daha iyi.
tugceo92 Beyza13345 aylardır combiotic kullanıyorum canım çok memnunum Tatildeydik combiotic bulamadik diye organik aldık pişman oldum.cope atacaktım. Hiçbi şekilde Biberon da erimiyo her yapısında tortular bıraktı kanser etti beni. Combiotic her acıdan iyi kabızlık gaz da yapmiyo
EsZe Beyza13345 combiotic kullanıyorum. Özellikle kabızlık açısından çok memnunum. Bebeğimin gazı çok oluyo ama öyle sancıdan kıvrandığı olmuyo. Ya kendi kendine ya da ufak masajlarla çıkartabiliyo. Bence tek sorun combiotic doyurucu değil. Çok sık acıkıyor. Ama aynı zamanda emziriyosanız çok sorun olmaz
Nkht2705 Beyza13345 combiotic kullanıyorum,çok memnunum.Biogaia damlayı da kullanıyorum düzenli olarak,madallah gaz ve kabızlık gibi sorunlarımız yok,oğlum 2,5 aylık bu arada☺️
Beyza13345 Serene anladım canim bilgilendirme icin çok sağol sence peki ayriyetten probiyotik damla vermem lazım mi
Beyza13345 Deryaaaa peki bu mAma yerken gaz icin damla kullandınız mi canim hanı hem gaz hem probiyotik biagaia
Serene Beyza13345 Bir süre biogaia damla kullandık.ama o zaman kaka problemimiz olmuştu,doktorumuz iki şişe kullandırdı . 2.aydan sonra bir daha kullanmadık.ihtiyacımız da olmadı.
Kzy3 Combiotic kullanıyoruZ, biagaia kullanıyorum+gaz damlasına devam. Nurse harveys le başlamıştık,mommys bliss e geçtim 1 ay önce.çok memnunuz
Ozdnoyr Beyza13345 combiotik kullandım bio gai damlayla birlikte kakasını gazını çok iyi yapıyordu ama zamanla alışmaya başladı kaka az yapar oldu ve sürekli oğlumun karnı gurulduyordu oyüzden aptamil conformil ile nurse harveys şuruba geçtik hala sıkıntımız devam ediyor🤦🏻♀️ Sanırım üç ayı geçene kadar ne kullanırsak kullanalım kesin fayda görmeyeceğiz🥺
Beyza13345 Kızlar çok teşekkür ederim canimsimiz istediğim cevaplardı wala bi kaç kişiden de duydugum büyüdü hipp doyurmuyor diye açaba kullananlarda öyle mi