Hayat611_ Ya bebeğim emmiyor sütüm boşuna akıyor, el pompasıyla sağdığımda az , Ama kendisi emdiğin de çok oluyyor, ne yapabilirim var mı bi önerisi olan , itiyor beni resmen emzirmeye çalışınca kavga ediyoruz
Hadianne Hayat611_ sütün tazyikli olabilir elle sağım yaparsan pompaya göre daha çok gelir çocuğun çekişiyle pompa bir değil
66arasim Hayat611_ Yaa şuan aynısını bende yaşıyorum emiyor uyumuyor 4 aylık olcaz elini emiyo meme yok gece uyku sersemliğiyle biraz emiyor gündüz hiç yok 1 dk bile değil kafayı yiycem
Gmz74 Hayat611_ benimde bu sıralar aynı şekilde ne yazık ki büyüme atağı ve gazı olduğundan olabilir dedi doktor . Sütüm geldiği için mama vermiyorum zorluyorum emmesi için bakalım kilo alımı normal devam ederse öyle böyle idare edicem zorlıcam
Deletedmom_48 Bizdede aynı durum var günde 10kere mama versem içer ma bu ara itiyor asla istemiyor memeyi uykuluyken günde 2kere emse şükredecek duruma geldim:(
Hayat611_ Hadianne sütüm iki gün boyunca aktı , o zamandan beri zaten eskisi gibş değil artık kurudu kuruyacak gibi
Hayat611_ 66arasim resmen beni anlattınız ya aynen gündüz emmiyor gece sersemlikle emiyor biraz . İki yudum içirtene kadar canım çıkıyor resmen mama vermek zorunda kalıyorum yok mu ya burda hiç önerisi olan tecrübeli annelerimz
Hayat611_ Gmz74 ya ben de 4 -5 saat yemediği olunca kıyamayıp mama veriyorum nedir bu eziyet dedim kendi kendime
Gmz74 Hayat611_ bence doktor kontöründe ilerle sütün yeterliyse mamaya bulaşma . Doktor bana biberona alışırsa seni hiç almayabilir dedi bu aylarda olabiliyormuş meme reddi . Kilo alımı normalse bu şekilde devam dedi bana tabi her bebek farklı