Bety Merhaba kızlar oğluma kurabiye yapacaktım ama hamuru toplanmadı bir türlü bisküvi kırığı gibi oldu neden böyle oldu nasıl toparlayabilirim bi yardımcı olur musunuz boşa mı gidecek malzemeler 😞ya da me yapabilirim
Bety Mmc_sirin Ygz Mmc_sirin Dmt-01 Hepinize teşekkür ediyorum ne yaptıysam toplanmadı kol kasım oldu sayesinde 🫶🏻 Elmalardan olmayayım derken bütün malzemenden olma şoku 😂 artık o bir Elmalı börek gibi bişey oldu şuan fırında attık bakalım ne çıkacak 😂❤️❤️❤️
Dmt-01 Bety tereyağ ekleyin biraz bende dün yaparken toplanmadı bukadar olmadı ama yinede dağılıyodu yağ ekleyince toplandı güzel oldu
-_-hUysUzvetatlikadin Bety ay fırından çıkınca paylaş lütfen merak ettim hamur işinle arama pek iyi değil ama bizde bir un vardı aynı undan yengemde de vardı hadi dedim ben beceremedim ama onda da olmamış un bozuk demişti bana belki sende de unda sorun vardır
Bety -_-hUysUzvetatlikadin sanmıyorum hep kullandığım un çokta eski değildi zaten şekil vermeyi pek beceremem borcama bastırdım çıkınca özelden atarım görüntü baya kötü 😂😂