Venusum Nur1818 bnm bebegmi anlattn samki.aileme geldm.en soj 5 gunlukken görmüşlerdi smdi 5 aylk ay gorur girmez kahkaha atti kulaklarından inmiyor gecen anneme birktm gram ağlamamis geldiğimde de cok keyifliydi bu cocuk bemi sevmiyor mu amlamdm😁😁
Nur1818 Venusum benimkide beni sevmiyor dün babası güldürüyor gülüyor aynısını bende yapıyorum bana gülmüyor. Doğumda da ölümden döndüm ha ben bu eşek sıpasıni doğuracam diye 😁
Nihalalp Doga_sever yaptı.5.ayda her kim kucağına alırsa alsın ağlamasına izin vermeden dudak buktugu an aldım.simdi de herkese mavi boncuk dağıtıyor
Venusum Nur1818 kiz bnde aylarca yattm dusuk riskinden ayy cok zordu hamilelgm ama cocuk beni aramaz hic
Nur1818 Venusum bu bebeler niye böyle 😁 bende doğumdan 3 gün önce covid oldum covid li doğum yaptım kanamam durmadı birsuru doktor geldi başıma ölümlerden döndüm 2 ay yattım doğumdan sonra sonuç babasını sevdi 😁
GezginPaNDa Sebusebu benim oğlumda erkekleri görünce tedirgin oluyorum hemen bacağa yapışıyor. Bu genel bir durum sanırım.
Derinikolu muhendisanneeee merhaba ya bende şuan öyleyim kızım 1 yaşında yabancı anlamaz herkese gider babanesi bakıyor ben iştem gelince bana hiç öyle sevinerek gelmiyor ama babasına gidiyor babanesinden aşdım diye ağlıyor falan çok üzülüyorum