Kuzununannesiyim Lykiavvv 3 aylikken yavas yavas kucagimda oturtmaya basladim 5 aylik kendisi desteksiz oturmaya basladı. Ama tabi bu bebegin gelisimiyle ilgili bebek hazirsa belli ediyor bunu. Benim kizim 2 aylikken yattigi yerde dogrulmaya calisiyordu, agliyodu yatarken. Ben de 3 aylikken yavas yavas basladim o yuzden
Alse35 Lykiavvv 3. Aydan sonra tam oturtma değilde kucağımda destekleyerek oturtmaya başladım 5. Aydan sonra etrafına yastık koyup oturttum ya da mama sandalyesine oturtuyordum 6. Ayda desteksiz başladım yavaştan başla istersen YouTube Osman gönülal videolar izle çok güzel açıklıyor herşeyi
Gzde1515151 Bende böyle bir post açmayı düşünüyordum sen açmışsın burada bende yorum bekleyim. Çocuğum bugün 3 aylık oldu daha hiç denemedim ama bazen babaannesi kucağında tutarken tutamayıp oturtturmaya çalışıyorum bende daha Erken diye korkuyorum ve uyarıyorum iki hafta sonra ise başlayacağım mecbur oğluma kayınvalidem bakacak ben görmeden yine öyle oturur gibi tutarsa sıkıntı olur mu
Gzde1515151 Kuzununannesiyim oğlum da yattığı yerden kalkmaya çalışıyor ve kalkıyor ama ben kucakta korkuyorum daha kemiklerine bir şey olur mu
Sibel3455 Alse35 mama sandalyesinde oturmakta desteksiz oturması için ön hazırlık gibi bir şey dimi, benimde ilk çocuğum 6,5 aylık daha anca anca desteksiz oturuyor oda Bi kaç dakika zaten sıkılıyor ağlıyor, 5bucuk aylıkken destekli oturtuyordum
Elfylmz93 Ben 4 bucuk aylıkken kucagımda oturtmaya başladım suan 6 aylık ama oturamıyo hala devriliyo bide öne doğru ayaklarına uzanmaya çalısıyo 🤷🏻♀️ Normal mi sizce?
Sibel3455 Elfylmz93 normal normal benim oğlumda öyleydi, YouTube den oturma egzersizlerini inceledim göz hizasında hafıza kartlarını gösterdim, sırt üstü yatırıp ellerinden destekleyin kaldır indir yaptım baya etkisini gördüm hala yapıyorum, sizde bakın inceleyin isterseniz
Kuzununannesiyim Gzde1515151 canim haff hafif oturtmaktan zarar gelmez tam oturtma tabi ki yine de doktora danış en iyisini doktorun bilir 🌸😇
Gzde1515151 Açıkçası ben erkenden çok oturtmaya meraklı değilim ama kayınvalidem bakacağı için o bazen tutamiyo kolayına geliyor kucağında oturtursa sıkıntı olur mu diye endişe ediyorum