31yagizcansel Anneler bebekleriniz dr tavsiyesiyle kac aylıkken süte başladı ve nasıl süte alıştı yorumlarınızı bekliyorum tavsiyeye ihtiyacım var 🥰
heyymomm 31yagizcansel 19 aylık hala başlamadım bir defa verdim beğenmedi kakaoluyu denedi bir defa babası onu da hiç beğenmedi 😬 ben de bir daha denemedim zaten hala beni emiyor
Zebe 31yagizcansel 1.5 yaşında vermeye başladım çeyrek çay bardağı kadar. Kahvaltıda ıhlamurdan sıkılınca denedim. Açıkçası sevmemişti. Şu an 24 aylık bayılarak içiyor. Kendi kendine sevdi😂
Bahar66 31yagizcansel Uzmanlar 1 yaşından önce verilmesini önermiyor, 1 yaşından sonra da biraz su karıştırarak vermemizi öneriyor.
31yagizcansel heyymomm benimkide beni emiyor ama peynir haslanmis yumurta ve yoğurt yemiyor bir şekilde sutu sevdirmeye çalışıyorum içmiyor sanırım zmanla kendi kendine içer yada hiç içmez aynı benim gibi bende suan hiç sutu sevmiyorum 😅
31yagizcansel Bahar66 benim bebeğim 16 aylik olacak bir kaç gün sonra uygulamada da sute başlayabilir siniz yazısını görünce bir şekilde icirmem gerektiğini düşündüm