Ahmet16 Arkadaslar bebeğim iki gün ateşliydi 1 haftadır da ishal kaka tahlili temiz cıktı şükür doktorumuz MOTİFLOR verdi kullanıyoruz 4 gün oldu ama gram ilerleme yok iştahida haliyle 0 yedirebilsiğim kadar muz, patates yediriyorum ama hiç ilerleme yok.
Zebe Ahmet16 bolca su içirin, hastayken insan iştahsız oluyor. Yedirebildiğiniz kadar yedirin tabi ki. Ama benve bir doktora görünün tekrardan
minaa10 Ahmet16 merhaba ishal geçti mi? Bizimde devam ediyor 10 gün olucak, cok üzülüyorum bebeğime artık ne yapsam kar etmedi
Aybersa Ahmet16 merhaba ,çok geçmiş olsun, isal için , Ge Oral ve Çinko yazdılar , size de yazdılar mi , pirinç lapası muz vs yedirdim ben , bolca sıvı takviyesi. Benim oğlum serumdan sonra düzeldi , isal değil de kusma vardı bizde de😏
kullanilmiyor1205 Ahmet16 aynı şikayet bizde de var artık çocuk da yoruldu ateş de başladı bir haftadır ilaç kullanıyoruz ama yok fayda etmedi yarın tekrar bi doktora götürücem fena salgın var
Aybersa minaa10 Ge oral kullanıyor musunuz , bir de Maflor Plus övüluyor.bayagi probiyotik, denediz mi trendyoldan da yorumlarına bakın isterseniz ,çok çok gecmis olsun
minaa10 Aybersa … enterogermina da güzel probiyotik . Onun yerine muadil enfolaratam pro Kids kullandık bize iyi gelmedi
minaa10 Merhaba enterogermina lansor ve tribudat kullandık gecti . O dediklerinizi hic duymadım. Galiba dişten oldu cünkü ateş vs hic çıkmadı. Teşekkür ederim 🤩
Aybersa minaa10 Maflor Plus u da buradan duydum ben , çok iyi yorumları da , ben Reflor probiyotik kullandim