Dgnm Merhaba kızlar oğluma kullanmadığım bez kalmadı her markanın her modeli hepsini denedim ama her seferinde de sızdırıyor onun için farklı bir yöntem ya da bildiğiniz bir bez markası var mı
Birgocmenkustuo Dgnm prima premium care kullanıyorum bugüne kadar hiç bir sızdırma yaşamadık. Aşırı asiri memnunum. Bezi bagladıktan sonra bacak arasındaki lastikleri dışarı doğru düzeltin, içeride bazen katlanıyor ve sızdırma yapabilir.
Dgnm Wanderlust her bezin bir küçüğü bitir büyü hepsini denedim anlamıyorum rtık ne ypıcağımı şaşırdım
heymom__ Dgnm ilk etapta sleepy kullanıyordum ilk 5 ay kadar son 1 ay hep sızdırma yaşadım bende her sabah ıslak uyanıyodu oğlum 4 aydır prima aktif bebek kullanıyorum 1 kere bile yaşamadım sızıntı
irem-Dora Dgnm ben sleepy kullanıyorum hep, bir ara sızdırma yaptı bir büyüğüne geçtim sızdırma problemi yaşamadım daha. Üstlerinde yazılan kilolara takılmamak lazım büyük bedene geçmek için sanırım. 3 numara 9 kiloya kadar diyor mesela ama lastikleri sıkmaya başladı, yakında 4′e geçerim daha 6 kilo oğlum aslında
Oldugugibibiri Dgnm prima aktif bebek (cırt,külot), baby turco (cırt), sleepy (cırt, külot), Molfix (külot), goon premium (külot) hepsi sızdırdı anacım. Kaybolmayan sakız istiyorum diye bağıran adam gibi sızdırmayan bez istiyorum diye bağıracağım sokaklarda!
delirmeceler Dgnm erkeklerde cinsel organı aşağı indirin ve ben oğluma sadece prima premium care kullanıyorum hiç sızdırma olmadı
Wanderlust Dgnm baglamadan yana bir sorun olabilir mi🤷🏻♀️ Minies kullaniyoruz 2 aylik oldugundan beri suan 18 aylik ve gunde soylemesi ayip 4-5 kaka yapti dis doneminde sivi sekilde ona ragmen tasma sorunu yasamadik deneyin isterseniz hic pisik de olmadi.
livanurvealpinannesi61 Dgnm yani bütün bezlerde sorun yoktur bence molfix kullanıyorum 4 aydır sızdırma olmadı evy baby kullandım kızıma oda sızdırma yapmadı.
-luna- Sleepy natural ile başladık. Çocuk kakasını yaparken abartısız dışarı yapıyordu resmen. Hatta 2 defa kucağımızdayken yaptığında üstümüze çıktı hepsi. Beden sorunu da yoktu bu arada. Üstü başı uyurken çiş olmaya başlayınca da premium care’e geçtik. O gündür poposu da kuru kalıyor sızdırma vs de olmuyor.