Alya_pakir Kızlar sabah uyandım ve yemek düşünüyorum ne yemek yapacaksıniz siz ben içli köfte ilk defa yapım dedim nasıl oluyor internetten pek beğenmedim tarifi bilen varsa yaza bilir mi
2cocuk_1anne_ Alya_pakir dün mastercheft izlerken bulguları görünce aklıma içli köfte geldi yarın yspıyim dedim eşime 36 hafta hamile ve 2 buçuk yaş kızım la yapabilirsem yapıcam bugün Ama ben patatesli yapıyorum kıymalı değil Eğer ki yapmaya erinir yapamazsam karışık kızartma yapıcam
NurY Alya_pakir biz doğulu olduğumuz için ben bir tek bizim içli köftemizi beğeniyorum diğerlerini beğenmiyorum bakın böyle , sonra bunları haşlayıp , haşlandıktan sonra da kızartıyoruz çok güzel oluyor
Kalimbanne Alya_pakir kurufasulye pilav 😊 eşimin en sevdiği menü söz vermiştim haftasonu fırsat olmadı
2cocuk_1anne_ Alya_pakir canım ince bulgura tuz atıp ıslıyorum yumuşadıktan sonra un su katıp dağılmaya bir hamur yapıyorum Bunu yaparken on defa un sonra su un sonra su katıyorum zor ayarlıyorum Maşallah kaç senedir yaparım hiç dağılmadı bu zamana kadar Salça felan katmıyorum ben
Papatyamkuzum NurY bizde Mardinliyiz. Bizde de bu şekilde yapılır. İçine et, soğan ve baharat konur. Ceviz koymayız. Tüm güzelliği içinde. Ay ne güzel oluyo.
Esra_58 Alya_pakir bugün benmde aklımdan geçti ama başka gün yapiyim.dedm. smdi yayla çorbası in yanına yemek düşünüyorum 😂😂😂😂