LilyaBn Hellomoto bal kaymak. Başkada hiç bir şey yemiyor. Haftada 2gün melemen yapıyorum seviyor onu da hergün versem yemiyor. Haftada 2gün yumurta yemiş oluyor.
Nihalalp Hellomoto ben bir gün ceviz ve kasar peyniri rendelerim yumurta sarısına onu omlet yapar yediririm yumuşak oluyo onu yiyo. Ertesi gün menemen yaparim yumurta sırasıyla domatesi rendeledigim için sulu oluyo ekmekle yiyo.ertesi gün krep yaparim yoğurt yumurta ve beyaz unla (buğday ucuyla olanı yemedi nasıl anladiysa farkini) onu da yiyo.sonra yine cevizli kaşarlı yumurta .pazar günleri de muz pekmez ceviz bunlarla muhallebi yapıyorum yiyo
Hellomoto LilyaBn keşke bal kaymak veya menemen yese ne sevse uşenmeden yaparım istediği birsey yokki sadece meyve yiyor
[silindi] Her gün yumurta yiyor bende her gün farklı omlet yapıyorum. Zeytin ezmesi labne yiyor. Tam buğday ekmeği üzerine pekmez. 6 aylık
[silindi] Hellomoto Çok basit öyle abartıldığı kadar bir omlet değil aslında 😅 yumurta bebek lor peyniri çırp Çay kaşığı tereyağıyla arkalı Önlü pişir. Ertesi gün zeytinli ertesi gün semiz otlu ertesi gün patatesli. Belki de benim bebeğim bana çekti ben tam bir yumurta Aşığıyım
MucizemVar Hellomoto genelde evet çok nadir bir iki öğünde güzel yedi dediğim olmuştur. ama o öğünlerde de, iki üç kaşık sonrası yine istemedi, yoğurtla yada maymunluk yaparak yedirmisimdir.onu bile yedi sayarsam anca öyle.
[silindi] Hellomoto unsuz yapıyorum ben bunları tamamen un kullanmıyorum. Unu kullanacaksam Pankeke çeviriyorum
Irmakprensesinannesi Hellomoto valla muzlu Veya peynirli pankek Bazn yumurta peynir zeytin irmik muz ceviz fındık badem karışımı çok sever bayılır hatta Bazn domatesli peynirli omlet Bazn sadece peynirli omlet sever yer hr gün farklı yaptım 13 ay 21 gunlugux