Bizim bebeğimiz 3 aylık 1 aydır kafasında yoğun Konak oluşumu ve konağın altındaki deride atopik dermatit vardı. Bebeği yıkadıktan sonra Konak tarağı ile konakları hafifçe temizliyorduk çıkan Konak kabukları ile birlikte tutam tutam saçlar dökülüyordu ve kafası kıpkırmızıydı 3 farklı doktora gittik 2 tanesi kortizonlu krem verdi 3 cü doktor zeytinyağlı sabun ve nemlendirici krem verdi yinede bir değişiklik yoktu 1 aydır çok üzüldük Aldığımız kremlerin Konak şampuanlarının haddi hesabı yok ben sabah akşam internette nasıl bir çözüm bulurum diye araştırma yaptım ve sizinle paylaşmak istedim o yüzden siteye üye oldum nasıl bir endişe ve üzüntü olduğunu biliyorum
- konaklar için Duştan 2 saat Önce bebeğimizin kafasına zeytinyağı sürdük(Konak için)
- babe pediatric cradle cap şampuan ile yıkadık (Konak için)
- trubaby sweet baby eczema markalı krem ile nemlendirdik (Kortizon içermiyor usa malı tamamen bitkisel) (egzama için)
SONUÇ: İlk kullanımda gözle görülür iyileşme sağladık kızarıklıklar hafifledi ve Konak oluşumları azaldı
Bu yazdığım markaları internetten araştırın sizde kararınızı ona göre verin bu ürünler bizim bebekte işe yaradı şu anda çok mutluyuz bebeğimizin kafa derisinin beyaz olduğunu gördük inşallah sizlerde çözüm bulursunuz Allah şifa versin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana