Sedayun13 https://resimyukle.io/r/XmilxXmhMI Kızlar kızım üşütmüş göğsünden çok hırıltı geliyordu ateşi filan vardı gittim doktora serum yaptılar hava verdiler bir de bu ilacı verdiler araştırınca cinsel iliskide bulununca hastalık bulaşmasın diye veriyorlarmış eczaneye gittim bakim eminmisiniz dedim 1 Yasindkai kızıma vereceğim evet dedi siz kullandinizmi dağa önce hiç
Ebru-isil Sedayun13 ekşi sözlüğe baktıgımda genelde üst solunum yolları öksürük vb durumlarında verilmiş https://eksisozluk.com/azeltin--2445392
biryazmasali Sedayun13 cinsel iliskide bulununca hastalık bulaşmasın diye veriyorlarmış Bu ilacın tek görevi bu olamaz yani muhakkak ki doğrusunu vermiştir doktor sayenizde bunun için ilaç kullanıldığını duydum ;) bence aklınızda kaldıysa yarın tekrardan sorun doktorunuza
Zeynephilalll Sedayun13 canım benim kızım göğsünde hırıltı ve öksürük balgam sorunumuz vardı hem hava yazmıştı hemde bu ilaçtan bebeğime çok fayda etti. Görümcemin kızı da hasta şuan dün bundan yazmış doktoru endişelenme bence
oykumoms Bazı ilaçlar tek bir amaç için kullanılmıyor bende hamileyken kasık ağrım için tansiyon ilacı vermişti doktor. Tabsiyonun olduğu için vermiyorum ağrına iyi gelir demişti
Sedayun13 Zeynephilalll ya kızımda hastaydı ama kusma ogurme yoktu ilacı kullandığımdan beri oturuyor az önce balgam kustu resmen
ObirAnnnee Sedayun13 Doktor yazmış eczacıda onaylamış pediatrik olduğu üzerinde yazıyor :) Bir çok ilacın birden fazla gorevi var ve google amcada hep en kötüsü yazar 😂 azitromisin grubu bir ilaç antibiyotiktir. Üst solunum yolunu rahatlatmak için vermişlerdir yinede içiniz rahat etmezse başka bir eczacıya veya doktora sorun geçmiş olsun 🌼
BenMathilda Sedayun13 Pediatrik en cok recete edilen ilaçlardandır ve kısa sürede etkilidir. Daha yeni kullandı oglum bunun muadili olan azitroyu. İlaçlar geniş spektrumlu olabilir
Kuzeymiram Sedayun13 balgam kusmasi guzel birsey cogu bebek balgamini cikartamiyor sizinki cikartmis 🌼
Dilaylaa Bir ilaç bir hastalık için olmuyor ki , doktorunuz yazmış kullanın tabiki geçmiş olsun. İnternette her şey yazar guvenmemiz gereken doktorlarımız:)
kpl0411 Sedayun13 aynı ilacı aynı yaşlarda ağır grip sonucu bizde kullanmıştık ve gerçekten faydasını görmüştük