Nekwa
[bilinmeyen] sunnettir bebisi tras etmek kesilen miktar kadar da gümüş veya altin kdr sadaka vermek.
Beyin gelişimi için cok faydalı dedigin gibi zatende dökülüyor
Normal tras makinesinin plastik kismiyla bile oluyor tavsiye ederim 😊
Deletedmom03
[bilinmeyen] Bizde de var o problem benim sırma saçlı oğlum kel kaldı😋.Herhalde gelecek olanlara yer ayırıyor diye kendimi teselli ediyorum ama bilemeyeceğim😁
bsk89
[bilinmeyen] benimde cok dökülüyordu 5.5 aylık olduk gecen hafta biraz kuşattım saçımı da sanki 1 haftadr eskisi gibi dökülmüyor 😂
bsk89
[bilinmeyen] bende kendi saçımdan bahsetmstm zaten bebegimin kide dökülüyor ama o normal zaten yenı gelmeye başladık hormonlardan dökülüyor bizimkisi vitamin kullanmaya devam edin belli bir süre sonra azalacak
Deletedmom03
[bilinmeyen] Aaa kusura bakmayın yanlış anlamışım.Anneannem der ki bebek annesini tanımaya başlayınca annenin saçları dökülür😞.Gerçeklik payını bilemeyeceğim.D vitamini kullanıyormusunuz?Doğumdan sonra depolar boşaldığı için de dökülüyor genelde.
Zuhrenass2018
Deletedmom03 ilk defa duydum benimde saçlarım 15 20 gündür dökülüyor en başlarda öyle bir sıkıntım yoktu bende şampuanımı değişiyorum korkuyorum kafamda saç kalmayacak
Cutebaby
Deletedmom03 d vitamini kullanmak gerekiyor mu
domatesim
Benim de sonbahar ayına ithafen yapraklarla beraber saçlarım dökülüyor ☹️
Ebruegemen
[bilinmeyen] benim oluk oluk gördükce sinirlerim bozuluyo kan tahlili yaptırdım bakalım sonuçları pzts alacağım sırf saçlarımı görmemek için sürekli ev süpürüyorum nereye baksam saçım çıkıyo :(
Deletedmom444
[bilinmeyen] aaaa bana da demişti geçen kontrole gittim vitamin kullanmıyorum dedim olur mu dedi vitamin yazdı hemen Aslında kullanmak gerekiyor ama Doktorlar söylemeyi unutuyor mutlaka kullan vitamin
Cutebaby
Deletedmom444 kadın Doğum doktorun mu dedı canım ona mı soracağız
alinmavi
[bilinmeyen] ayni zaten gebelik oncesi de cok dokulurdu dogumdan sonra avuc avuv elime geldi yerlerde size tavsiyem bıttım sabunu. ilk yikamada durdurdu dõkülmeyi. baska.hir.kimyasal surmeyim ama sadece bittimla yikayin. aktarlarda 3-5 lira bir sey bana kepek kabuklanma icin tavsiye ettiler ama dokulmeyi de durdurur dediler kepek duruyo ama dokulme.bicak gibi kesildi rahat ettim
eralp
[bilinmeyen] aynı durum bendede var hergün evi temizliyorum 2 saat geçmeden her yer saç burda durayım belki çözümü vardır
Zuhrenass2018
[bilinmeyen] zaten doktor vermesede sağlıkocağı d vitamini vermesi gerekiyor canım bebek bizim bütün vitaminimizi çekiyor
AhseninAnnesi
Benimki kadar kimseninki dökülemez ahh ahhh🙈😣
Didemmm
[bilinmeyen] benim bi arkadasim cozumu 3numaraya vurarak bulmustu 🤣 valla ben cesaret edemem sackarim belimde ama kestirmeyi dusunuyorum daha dokulme yok bende bebegim daha 28gunluk 😍
alinmavi
[bilinmeyen] ilk gunler bayagi yagli birakiyor saci ama tekrar yikamamak erekiyor o yag saci besliyor cunku 2 -3 gun sonra tekrar yikayin. yikayinca hemen durulamayin vucudunuzu yikayin en son sacinizi durulayin iyice emsin. o yagli his birkac yikama sonra geciyor. 1 ay falan oldu artik yagli his yok bende ama saclarim sertlesti cok. o yuzden artik krem de kullaniyorum. kivircik saclilarin buklelerini belirginlestiriyormus ayrica. suberoik dermatite iyi geliyormus ama bitirmedi biraz azaltti sadece. sac dokulmemi bi anda kesti ama gercekten. bu arada cilde de cok faydali besliyor vucudumu da bıttımla yikiyorum hic kurutmuyor kremli gibi hatta
renkliruya
alinmavi bunu bende bi deneyeyim bakayım.. Benimkide çok fena dökülüyor.. :( Teşekkürler..💙
Nekwa
[bilinmeyen] he kusura bakma canim ben bebişin anladim
Vitamine gerek yok.meyveyi ihmal etme
Zamanla dökülme bitiyor canım
Ebruegemen
[bilinmeyen] :(
EmineGneDemir
[bilinmeyen] benimde çok fena dökülüyor 🙄
bsk89
[bilinmeyen] devamlı olmasa da arada decavit kullaniyrm ben emzirdim icin aslinda doktora gtmrk lazim tekrar kan testi vs ..