Dilareyy Bebegim hiç ağlamiyor cok şükür sorunu yok ama ağlamaması normal mi yenidoğan bebeğin acaba.
kubramomm- Dilareyy Normal olabilir. Fakat yenidogan sarılığı var ise halsizlik yapabilir. Sarılık ile alakalı bir probleminiz var mı acaba ?
htcmd1992 Dilareyy normal cnm benim bebeğim de hiç aglamazdi sürekli uyurdu ben uyandırmaya çalışıp saat başı emzirdim 1 buçuk aylu ya simd ki bağırıyor susturamiiruz😂
12Ayse Dilareyy günde 4 veya 6 kere çisini yapıyorsa bezini değişiyorsan sorun yok canım ve aç olan bebek ağlar huysuzlanır uyuyamaz
Sumak4104 Dilareyy benimde bebeğim hiç ağlamazdi normal yani doyduğunu çişli bez takibi ile yapabilirsin canım günde 5 çişli bez aliyosan doyuyordur
kubramomm- Dilareyy Onu anlayamazsınız sağlık yaparak çıkan ml görebilirsiniz ama her sagimdada aynı ölcuyu vermez. Bebeğiniz emerken lıkır lıkır emme sesinden anlayabilirsiniz. En kolay çisli bez sayısı doydugunu anlamak için en kolay yol.
Dilareyy 12Ayse sezeryan oldum acaba içtigim ilaçlrdan dolayı mı ona uuku yapiyor diye düşündüm bi de
12Ayse Dilareyy canım bende sezaryen oldum benim bebekdd ilk gün hiç uyanmadı zorla emziriyordum çok yorulmuştu doktor öyle söylemişti bana
Sumak4104 Dilareyy yok 5 ve daha fazlası bende çok zorlandım yenidoğan döneminde çişli bez sayıları ile içim rahat ediyordu
Dilareyy 12Ayse evt ayaklarıyla oynuyorum soyuyorum anca uyanıyo hatta uyanmıyo şırıgayla sütümü veriyorum bazen
Kubrahmet0807 Canım erken mi doğdu acaba? Benimki de öyleydi ağlamıyordu ben de kafama takıyordum bana dediler ki gününü tamamlasın ya da 40ını çıkarsın sesi de çıkar, şimdi susturamıyoruz. Merak etme içini ferah tut aynı şeyi yaşadım
DunyamMavi Kan uyuşmazlığınız var mı ? Daha doğadan demişti doktor kan uyuşmazlığınız olabilir sizin bebeğiniz uykuya meyilli olur. Uyanmasa da ağlamasa da besle diye. Satılık riski de yüksekti olmadı çok şükür ama uyanmadan doyurmaya çalışıyordum ağlamazdı pek ilk bi ay. Sonra da ağlamasından herkes korkar oldu kucağına alan hemen geri veriyor 😂
Elizgenc58 Dilareyy ciğerlerine baksınlar doktora götürün bir tanıdığın kardeşi öyleymiş dikkat etmek lazım yeni anne tedbiri elden bırakma