Alya-Gizem 48 günlük bebeğim altını değiştirirken üstünü giydirip çıkarırken sanki canını yakmışız gibi ağlıyor sakinleşmiyor hemen işkence oluyor bize bu durumu yaşayan var mı ?
incikusum Alya-Gizem benim kizim acarken degilde hep kapatirken falan agliyodu neden oyle acaba susuyormu hemen peki
Btlbrt Alya-Gizem benim oğlan 15 aylık hala aynı küçükken de agliyodu büyüdü hala agliyo bezini değişirken üstünü giydirip çıkarırken sevmiyo sanırım bende anlamadım bu durumu kimi bebek rahatlar altı temizlendi hava aldı diye benimkide tam dersi kaçıyor 😂
Arzu7439 Alya-Gizem 2 aylık ve aynı. İlk günden beri aynı. Çoğunluk banyo yaparken ağlar bizi altını değiştirirken ağlıyo. Banyo yaparken öyle sakinki 🤣
05072022 Üstünü çıkarırken gülüyor çok hoşuna gidiyor ama giydirirken aman Allah’ım nefesi kesilene kadar ağlıyor
Deletedmom_54 Alya-Gizem bana dr öyle demişti bende aynı şekilde gazını çıkartmış oluyo demiştim yetersiz o çıkarttığı gaz bebeğin kolik demişti 😔
Birsenbirbenbirdebebek Alya-Gizem belki de soğuk diye 😅 biz şarkılar öpücükler eşliğinde değiştiriyoruz Gıdıklıyorum ediyorum o şeklide daha sakin oluyor 😃